Referenties

 

 

 

Jo Daenen: "Onlangs heeft Bjorn mijn pc, welke nagenoeg niets meer deed en constant vastliep, deskundig en snel gerepareerd. Via een kennis was ik bij Bjorn uit gekomen en ik ben er heel tevreden over. Binnen een paar dagen had ik mijn pc weer helemaal opgeschoond en perfect werkend terug. Ook de nazorg is goed. Ik had nog een paar vraagjes en deze werden dezelfde dag nog beantwoord. Kortom goede kwaliteit en goede service."

Nico: "Beste Bjorn, Bedankt voor het in orde brengen van onze apparaten.We zijn op een snelle en deskundige manier geholpen. Met vriendelijke groet. Piet Hein: "Dank voor de snelle reparatie van mijn PC"

J.Peters: "Hallo Bjorn, Dank je voor de snelle en vooral deskundige hulp met de leptop. Zal je aanbevelen bij mijn vrienden en kennissen. José Peters"

Marian: "Hallo Bjorn, Dank voor je snelle en correcte service en advies. Ik ben heel tevreden. Marian"

P.Huinen: "Hallo Bjorn, via deze weg wil ik mijn genoegen uiten over je snelle, eerlijke en goede service !! Groet, Fam Huinen"

Charles van Woerden: "Al jaren vaste klant. Deze keer bleek bij het opschonen, dat mijn computer niet te repareren was en er een nieuwe moest komen. Bjorn heeft mij toen een goed aanbod gedaan en inmiddels kan ik weer volop gebruik maken van een vernieuwde computer. Fijn dat je dat op een korte termijn hebt kunnen realiseren en daarom bedankt voor je goede service. Dank voor de snelle reparatie van mijn PC"

peter franssen: " Bjorn bedankt voor de goede en snelle service Top"

Fam Vermeulen: "Hallo Björn, allereerst nog de beste wensen en veel gezondheid in het nieuwe jaar.Heel erg bedankt voor het opschonen van onze computer en laptop. Beide systemen zijn weer als nieuw.Onze dank daarvoor."

Marlou Purnot: "Hoi Bjorn, Ik wil je hartelijk bedanken voor je deskundigheid en je snelheid waarmee je mijn computer gerepareerd hebt. Ook bedankt voor het wederzijds vertrouwen.Top ! Groetjes,Marlou"

Hans Sleebe: "Bjorn, hierbij willen wij jou hartelijk bedanken voor de PERFECTE SERVICE, die wij van jouh ebben mogen ontvangen bij het herstellen van onze computer(oud beestje). Alles doet het weer prima. Ook hebben wij jouw adviezen goed tot ons genomen. Wij wensen jou PRETTIGE FEESTDAGEN en een VOORSPOEDIG en GEZOND 2014.Nogmaals dank,Hans Sleebe"

ger.prikken: "Beste Bjorn. Bjorn gezien de grote aantallen positive reacties sluiten wij ons daar graag bij aan je hebt ons goed geholpen en je service is geweldig. Bedankt en tot een volgende keer."

H.Paulissen: "Dag Bjorn, Super werk afgeleverd, bedankt. Wij zijn zeer tevreden over je."

Henk Walters: "Hallo Bjorn, Ik heb je weten te vinden d.m.v. een advertentie blaadje dat in mijn postbus was gedeponeerd en daar ben ik achteraf wel blij mee. Het is namelijk moeilijk om, althans voor mij, je over te gegeven als een ondeskundige aan een vreemd iemand, maar met jou eerste bezoek bij mij thuis was het vertrouwen er heel snel, na een degelijk onderzoek van mijn oude computer heb ik toch besloten om een nieuwe computer te laten installeren en met het overzetten van mijn oude bestanden en programma’s die je met een veilige manier weer heb kunnen overzetten en dat is allemaal keurig afgehandeld, hiervoor dank en ik wens voor de toekomst goede zaken, waaraan ik zeker zal meewerken. Met vriendelijke groet, Henk Walters."

martine: "Bjorn, hartelijk bedankt voor je kundige aanpak met al de problemen met de laptop. Je bent kundig, werkt snel en je geeft goede adviezen. Ik prijs je aan bij al mijn collega’s en andere personen in mijn omgeving"

Mevr. Gijzen: "Jij was de reddende engel voor mij. alles werkt perfect. eindelijke ook zonder”navelstreng”op internet.bedankt. Mevr gjzen."

Jo Lemmens: "De computer werkt weer perfect, dit dank zij jouw vakmanschap. tevens met de instalatie van diversen programma`s is hij weer als nieuw. Dit aanbevelings waard voor ander computermensen met problemen. Indien nodig bel ik je weer direct. vriendelijke groeten Jo"

Pierre Amory: "Beste Bjorn Het ziet er nog allemaal perfect uit,mijn pc is nog nooit zo snel geweesd. Het is nou ook prettiger om te werken, ook die van Annie gaat perfect wij zijn heel content over de service Groetjes Annie-Pierre"

Lenie: "Hallo Bjorn, wat fijn dat mijn buurvrouw jou heeft aangebevolen.We zijn heel tevreden over onze PC en hij is idd nog nooit zo snel geweest. Ik zal je daarom ook zeker aanbevelen mocht iemand eens een PC dokter nodig hebben. Alvast fijne feestdagen en een gezond 2013 toegewenst.Gr Lenie en John Ruitenschild"

Anneke Ellen: "Hallo Bjorn, Blij, dat ik getipt werd om jou te vragen voor het opschonen van mijn computer. Hij doet het prima en kan er wellicht weer een paar jaar tegen. En bij problemen weet ik je te vinden! Je geeft prettige service en ik heb vertrouwen in je. Hartelijke groet, Anneke"

Mia Passier-Janssens: "Dag Bjorn. Hartelijk dank voor de snelle levering van de nieuwe PC. Ben er heel blij mee. Heb jouw folders al doorgegeven. Grts.MIa"

Marjo: "Na een hele tijd gesukkeld te hebben met mijn PC, heb ik eindelijk besloten Bjorn’s hulp in te schakelen. Dit had ik veel eerder moeten doen. Zijn hulp was vakkundig en, niet onbelangrijk bij computers, heel snel. Ik zal hem zeer zeker bij iedereen aanbevelen. Groetjes Marjo."

J.Moers: "Beste Bjorn, Ik ben je zeer erkentelijk op de manier hoe je ons geholpen heb. Chapeau"

Raymond en Lilian Zeekaf: "Hallo Bjorn, we zijn zeer tevreden over je hulp met onze computer. Je levert goede kwaliteit en service en daarnaast ook nog een prima nazorg. Een aanbeveling voor anderen. Met vriendelijke groet, Raymond & Lilian Zeekaf"

P.Bastiaens: "Hoi Bjonr. Wat heb ik lang gesukkeld, tot ik jou folder tegen kwam, het is een genot weer achter mijn PC te zitten, mijn dank daar voor. gr P.Bastiaens."

Riny en harrie Bosten: "blij dat ik de folder bewaard had, waardoor ik snel met jou in contact kwam. je hebt het oude beestje weer als nieuw laten lopen en financieel wist ik van te voren precies waar ik aan toe was. Bedankt! volgende keer weet ik je weer te vinden. succes met je bedrijf."

R & H Bosten: "mooie site Bjorn. maar wat voor mij nog belangrijker is, je hebt ons prima geholpen. ik ben blij dat ik je folder bewaard had."

Jose en Theo Manders: "Beste Bjorn, Na persoonlijk advies besloten om een nieuwe desktop te laten plaatsen en de laptop te laten herinstalleren. Alles is mooi op elkaar afgestemd en functioneert goed. De complimenten voor je correcte, vertrouwde en snelle werkwijze en advies. We zullen je zeker bij anderen aanbevelen. Jose en Theo Manders, Bunde"

Lennard: "Björn werkt snel, goed, klantgericht en komt zijn afspraken na. Prima service!"

L.A.M. van Schayk: "Beste Björn, Hartelijk dank voor je snelle en uitstekende service. Mijn computer is weer als van ouds sterker nog hij is sneller geworden. Hoe je dat gedaan hebt is voor mij een raadsel. Zal je bij iedereen aan bevelen. Groeten L. À. M. Van Schayk"

Restaurant Kokeers: "Onze pc loopt weer als een Ferrari. Bedankt!!l"